Szűrés

Kövess minket!

Egyedi varázs bögre

Egyedi varázs bögre
Egyedi varázs bögre
Egyedi varázs bögre
Egyedi varázs bögre
Egyedi varázs bögre

- Egyedi mintás bögre örök sláger!

- Vicces szöveges, fényképes bögrét szeretne, akkor csak egy frappáns szöveg, vagy egy jó fotó kell hozzá, hogy elkészüljön egyedi fényképes bögréje, vagy kedvenc fotójával díszített ajándéktárgya.

- Feledhetetlen emlék lesz egy egyedi fényképes vagy feliratos bögre.

- Nálunk igényes bögréket tud vásárolni – akár a mi, akár az Ön mintája felhasználásával.

Bővebben
5 500 Ft
Részletek

Aki igazán különleges ajándékot keres szeretteinek, annak ez a színváltós színjátszó bögre telitalálat! A varázsbögre jellegzetessége hogy alap állapotban csak a bögre fedőszíne látszik, azonban forró itallal megtöltve a bögre fokozatosan kivilágosodik, és a rányomtatott kép megjelenik. Glitteres, aranyba hajló lila vagy zöld színével alap állapotában is ünnepi hangulatot csempész a hétköznapokba. Színváltó tulajdonságának köszönhetően pedig egészen egyedi ajándék. Glitteres, színes, aranyba hajló színjátszó bevonata (ami nagyon hasonlít az eozin kerámiához)  hő hatására arany gyöngyház színűvé változik.

 

Ha azt szeretné, hogy a nyomtatott minta már alap állapotában látható legyen, célszerű a bögre színénél sötétebb grafikát (pl. egy fekete színű látványos feliratot vagy vonalrajzot) nyomtatni rá, vagy díszítsd a bögre színénél világosabb grafikával, mely használat közben tűnik csak elő, igazi meglepetést okozva a megajándékozottnak. 


Az eozin máz története:
Az eozin az aranyszíntől a rózsabogár-zöldig színjátszó, fényesen csillogó vagy matt kerámiamáz. Az eozin Éószról, a hajnal istennőjéről kapta a nevét. Fémes fényű lüsztermázas kerámiákat a Közel-Keleten készítettek először.  Zsolnay Vilmossal  hosszas kísérletezés után a pécsi gyárban reprodukálták az anyagot és az előállítási folyamatot. Az első ilyen termékeket 1891-ben, a Budapesti Agyagipari Tárlaton mutatták be, majd 1893-tól gyártották üzemszerűen – elsősorban a szecessziós stílusú kerámiák bevonataként.


Termék jellemzői:
Termék leírás: hagyományos, egyenes falú kerámiabögre, szublimációs eljárással
Szín(ek): választható zöld és lila színben
Anyag(ok): porcelán
Méret: 3dl-es űrtartalom, magasság: 90mm átmérő: 82mm
Termék tömege: 0,375 kg/db
Gyártási technológia: szublimációs transzfer nyomtatás bögre hőprésben.
Tisztítás: 30 °C fokos, langyos enyhén mosószeres vízben, kézzel (szivacs, textil)

Adatok
Adatok
Termékek
Bögre
Vélemények