Szűrés

Kövess minket!

Poodle love matrica

Poodle love matrica
Poodle love matrica
Poodle love matrica
Poodle love matrica
Poodle love matrica
Poodle love matrica
Poodle love matrica

Dekorációs matricák: falmatrica - faltetoválás, dekor matrica, fotómatrica és falikép

  • Az öntapadó matrica nem csak falak, de bútorok, üvegek, tükrök, csempék, autók, egyszóval bármilyen sima felület díszítésére kiváló.
  • Gyártók vagyunk, saját műhelyünkben állítjuk elő a matricákat, így könnyen teljesíteni tudunk egyedi igényeket, a minta, a méret vagy a színre vonatkozóan.
  • A matricákat speciális öntapadós PVC fóliából gyártjuk, ennek köszönhetően tartós, vízálló, ellenáll a időjárási viszonyoknak, könnyedén tisztítható.
  • Minden matricát lehet tükörképben is rendelni.
  • A matrica felragasztása egyszerű.
  • Bármilyen minta rendelhető, amit a grafikától függően, nyomtatott vagy vágott technikával tudunk előállítani. Kérjen egyedi ajánlatot a dekor@dekorozmar.hu címen.

Díszítse bátran környezetét a saját kezűleg felhelyezett matricáinkkal - faltetoválásainkkal, melyek szinte bármely felületre felragaszthatóak: bútorra, falra, ajtóra, ablakra, laptopra, tükörre, hűtőre, csempére stb. Ne feledkezzen el babaszobába, gyerekszobába, nappaliba, hálóba, vagy a konyhába illő mintákról, melyek pillanatok alatt csodaszéppé és különlegessé varázsolják a teret.

Bővebben
4 990 Ft
Részletek

Ha a falmatrica szélessége vagy magassága meghaladja a 95-100 cm-t, akkor az egyszerűbb felhelyezés érdekében, több részben készítjük el. A terméket 50×100 cm-es ívekben szállítjuk A vágott matricákat 8 különböző színben gyártjuk.

A matrica felragasztása egyszerű, Önnek is sikerülni fog. Az eredmény a jól sikerült dekoráción túl az elégedettség érzete, ami eltölti a saját kezű munka láttán. Nincs nagyobb öröm, mint látni a boldog család felhőtlen örömét.

 

Útmutató a matrica felhelyezéséhez 5 pontban:

 

Matrica felrakása 1. lépés:  felület előkészítése

 

A felragasztása előtt a falfelületet meg kell megtisztítani a portól, zsírtól és egyéb szennyeződésektől. A matricák csak sima, száraz felületre ragaszthatók.

 

Matrica felrakása 2. lépés: a minta megtervezése

 

Nagyon sokféle falmatrica kapható. Vannak nagyméretű, „életképeket” ábrázoló falmatricák, és vannak sok, egyforma darabból állók is. Bármelyiket is választotta, előre végig kell gondolnia, hogy a tárgy vagy a fal melyik részére kerül a matrica.

Ha nagyméretű matricát választott, akkor kérje meg a párját, vagy a barátnőjét, hogy tartsa oda a matricát a tárgyra, vagy a falra, ahova ragasztani szeretné.

Ha úgy érzi, minden stimmel, egy grafit ceruzával halványan jelölje meg a matrica helyét. Legjobb, ha a sarkok keretét megrajzolja, így több illesztő pontja lesz, és biztosan egyenesen fog állni a matrica. A felhelyezés utána grafit ceruza nyoma radírral eltávolítható.

A több kisebb részből álló matricákat, mint például a csillagjegy, vagy bohém cicák mintáknál vágja fel az ívet annyi darabra, ahány különböző csoportba akarja felragasztani őket.

Egy kis celluxszal ragasza fel a matrica darabokat oda, ahova tervezte. Lépjen hátrébb, és ellenőrizze, azt kapta-e, amire gondolt! Ha nem, még könnyedén tud módosítani.

 

Falmatrica felrakása 3. lépés: matrica szétbontása 

A következő lépés az, hogy a matricákat húzza le a hordozó felületről. A hordozó lapot a vízszintestől minél nagyobb szögben tartva húzza le a már felvágott matrica darabokról!

Érdemes a matrica felbontását a rövidebb oldalon megkezdeni. Ha véletlenül valami a hordozón marad, csak simítsa vissza, és kezdje el újra lehúzni!

Nagyméretű matricáknál használhatja azt a technikát is, hogy az egyik végén elkezdi szétbontani, és a már szétbontott részt felragasztja. A többiről pedig fokozatosan húzza le a hordozó lapot, és simítsa fel egyből a falra.

 

Matrica felrakása 4. lépés: matrica felvitele

Tegye fel a szétbontott falmatricát a korábban megjelölt helyre! Lassan, fokozatosan az egyik végétől a másik felé haladva, folyamatosan kifeszítve ragassza fel a matricát a felületre!

Száraz ruha vagy plasztikkártya segítségével erős nyomással simítsa át a mintákat, hogy minél jobban felragadjon a felületre! Figyeljen rá, hogy csak a mintákat simítsd át, az applikáló lap üres részeit nem szükséges.

Ellenőrizze, hogy mindenhol feszesen áll-e, és nem maradt alatta légbuborék vagy gyűrődés!

 

Matrica felrakása 5. lépés: utolsó simítások

Ezt értse szó szerint: amikor az applikáló lapot teljes egészében eltávolította, a mintákat finoman simítsa át a kezével. Ezekkel az utolsó simításokkal biztosítva, hogy a matrica minden négyzetcentimétere egyenletesen tapadjon.

Vigyázzon, hogy az ujjai tiszták legyenek, ne hagyjanak foltot a már felragasztott matricán!

A mintákat mindenhol simítsa át, különösen a széleken, ahol még fontosabb a biztos tapadás. Így hosszú ideig fennmaradnak ott, ahova ragasztotta őket.

 

Matrica méret:

Fólia vastagsága: 80-100 mikron
Kivitelezés: digitálisan nyomtatott öntapadó pvc fólia, vagy anyagában színezett öntapadó pvc fólia plotterrel formavágva és applikálva

Csomagolás: Karton postázó hengerben, O 52 mm x 54 cm / 52 mm x 74 cm / 73 mm x 104 cm

Adatok
Minták
Uszkár
Termékek
Dekorációs matrica
Szín
Szín
Lakberendezés
Dekorációs matrica
Vélemények