Szűrés

Kövess minket!

Op-art Bach kockás poszter

Op-art Bach kockás poszter
Op-art Bach kockás poszter
Op-art Bach kockás poszter
Op-art Bach kockás poszter
Op-art Bach kockás poszter
Op-art Bach kockás poszter
Op-art Bach kockás poszter

Poszter: falmatrica, dekor matrica, fotómatrica és falikép

A poszter rendelhető: selyemfényű prémium plakátpapírra és öntapadó fóliára nyomtatva.

  • Az poszter nem csak falak, de bútorok, üvegek, tükrök, egyszóval bármilyen sima felület díszítésére kiváló.
  • Gyártók vagyunk, saját műhelyünkben állítjuk elő a matricákat, így könnyen teljesíteni tudunk egyedi igényeket, a minta, a méret vagy a színre vonatkozóan.
  • Az öntapadó posztereket speciális PVC fóliából gyártjuk, ennek köszönhetően tartós, vízálló, ellenáll a időjárási viszonyoknak, könnyedén tisztítható.
  • A prémium plakátpapírra nyomtatott képek jól mutatnak keretben, vagy felragasztva is.
  • Minden posztert lehet tükörképben is rendelni.
  • Bármilyen minta rendelhető, amit a grafikától függően, nyomtatott vagy vágott technikával tudunk előállítani. Kérjen egyedi ajánlatot a dekor@dekorozmar.hu címen.

Díszítse bátran környezetét egyedi poszterekkel! Ne feledkezzen el babaszobába, gyerekszobába, nappaliba, hálóba, vagy a konyhába illő mintákról, melyek pillanatok alatt csodaszéppé és különlegessé varázsolják a teret.  

Bővebben
5 900 Ft
Részletek

Az öntapadó poszter felragasztása egyszerű, Önnek is sikerülni fog. Az eredmény a jól sikerült dekoráción túl az elégedettség érzete, ami eltölti a saját kezű munka láttán. Nincs nagyobb öröm, mint látni a boldog család felhőtlen örömét.

Útmutató a matrica felhelyezéséhez 5 pontban:

 

Poszter felrakása 1. lépés: felület előkészítése

 

A felragasztása előtt a falfelületet meg kell megtisztítani a portól, zsírtól és egyéb szennyeződésektől. A poszter csak sima, száraz felületre ragaszthatók.

 

Poszter felrakása 2. lépés: a minta megtervezése

 

Az öntapadó poszter pozícionálásához kérje meg a párját, vagy a barátnőjét, hogy tartsa oda a nyomatot a tárgyra, vagy a falra, ahova ragasztani szeretné.

Ha úgy érzi, minden stimmel, egy grafit ceruzával halványan jelölje meg a matrica helyét. Legjobb, ha a sarkok keretét megrajzolja, így több illesztő pontja lesz, és biztosan egyenesen fog állni a poszter. A felhelyezés utána grafit ceruza nyoma radírral eltávolítható.

Egy kis ragasztószalaggal rögzítse a nyomatot, ahova tervezte. Lépjen hátrébb, és ellenőrizze, azt kapta-e, amire gondolt! Ha nem, még könnyedén tud módosítani.

.

Poszter felrakása 3. lépés: öntapadó poszter szétbontása

A következő lépés az, hogy a fóliát felső részét (kb. 5 cm) húzza le a hordozó felületről. A hordozó lapot hajtsa vissza és a már szétbontott részt felragasztja. A többiről pedig fokozatosan húzza le a hordozó lapot, és simítsa fel egyből a falra.

 

Poszter felrakása 4. lépés: utolsó simítások

A mintákat finoman simítsa át a kezével. Ezekkel az utolsó simításokkal biztosítva, hogy a poszter minden négyzetcentimétere egyenletesen tapadjon.

Vigyázzon, hogy az ujjai tiszták legyenek, ne hagyjanak foltot a már felragasztott fólia!

A mintát mindenhol simítsa át, különösen a széleken, ahol még fontosabb a biztos tapadás. Így hosszú ideig fennmaradnak ott, ahova ragasztotta őket.

 

Poszter méret:

Fólia vastagsága: 80-100 mikron

Plakátpapír vastagsága: 150 g/m2
Kivitelezés: digitálisan nyomtatott öntapadó pvc fólia, vagy prémium plakátpapír

Csomagolás: Karton postázó hengerben, O 52 mm x 54 cm / 52 mm x 74 cm / 73 mm x 104 cm

Adatok
Minták
Op-art
Termékek
Poszter
Szín
Szín
Lakberendezés
Poszter
Vélemények
Hasonló termékek