Szűrés

Kövess minket!

Sugar skull matrica

Sugar skull matrica
Sugar skull matrica
Sugar skull matrica
Sugar skull matrica
Sugar skull matrica
Sugar skull matrica
Sugar skull matrica
Sugar skull matrica
Sugar skull matrica

Dekorációs matricák: falmatrica - faltetoválás, dekor matrica, fotómatrica és falikép

  • Az öntapadó matrica nem csak falak, de bútorok, üvegek, tükrök, csempék, autók, egyszóval bármilyen sima felület díszítésére kiváló.
  • Gyártók vagyunk, saját műhelyünkben állítjuk elő a matricákat, így könnyen teljesíteni tudunk egyedi igényeket, a minta, a méret vagy a színre vonatkozóan.
  • A matricákat speciális öntapadós PVC fóliából gyártjuk, ennek köszönhetően tartós, vízálló, ellenáll a időjárási viszonyoknak, könnyedén tisztítható.
  • Minden matricát lehet tükörképben is rendelni.
  • A matrica felragasztása egyszerű.
  • Bármilyen minta rendelhető, amit a grafikától függően, nyomtatott vagy vágott technikával tudunk előállítani. Kérjen egyedi ajánlatot a dekor@dekorozmar.hu címen.

Díszítse bátran környezetét a saját kezűleg felhelyezett matricáinkkal - faltetoválásainkkal, melyek szinte bármely felületre felragaszthatóak: bútorra, falra, ajtóra, ablakra, laptopra, tükörre, hűtőre, csempére stb. Ne feledkezzen el babaszobába, gyerekszobába, nappaliba, hálóba, vagy a konyhába illő mintákról, melyek pillanatok alatt csodaszéppé és különlegessé varázsolják a teret.

Bővebben
4 990 Ft
Részletek

Ha a falmatrica szélessége vagy magassága meghaladja a 95-100 cm-t, akkor az egyszerűbb felhelyezés érdekében, több részben készítjük el. A terméket 50×100 cm-es ívekben szállítjuk A vágott matricákat 8 különböző színben gyártjuk.

A matrica felragasztása egyszerű, Önnek is sikerülni fog. Az eredmény a jól sikerült dekoráción túl az elégedettség érzete, ami eltölti a saját kezű munka láttán. Nincs nagyobb öröm, mint látni a boldog család felhőtlen örömét.

 

Útmutató a matrica felhelyezéséhez 5 pontban:

 

Matrica felrakása 1. lépés:  felület előkészítése

 

A felragasztása előtt a falfelületet meg kell megtisztítani a portól, zsírtól és egyéb szennyeződésektől. A matricák csak sima, száraz felületre ragaszthatók.

 

Matrica felrakása 2. lépés: a minta megtervezése

 

Nagyon sokféle falmatrica kapható. Vannak nagyméretű, „életképeket” ábrázoló falmatricák, és vannak sok, egyforma darabból állók is. Bármelyiket is választotta, előre végig kell gondolnia, hogy a tárgy vagy a fal melyik részére kerül a matrica.

Ha nagyméretű matricát választott, akkor kérje meg a párját, vagy a barátnőjét, hogy tartsa oda a matricát a tárgyra, vagy a falra, ahova ragasztani szeretné.

Ha úgy érzi, minden stimmel, egy grafit ceruzával halványan jelölje meg a matrica helyét. Legjobb, ha a sarkok keretét megrajzolja, így több illesztő pontja lesz, és biztosan egyenesen fog állni a matrica. A felhelyezés utána grafit ceruza nyoma radírral eltávolítható.

A több kisebb részből álló matricákat, mint például a csillagjegy, vagy bohém cicák mintáknál vágja fel az ívet annyi darabra, ahány különböző csoportba akarja felragasztani őket.

Egy kis celluxszal ragasza fel a matrica darabokat oda, ahova tervezte. Lépjen hátrébb, és ellenőrizze, azt kapta-e, amire gondolt! Ha nem, még könnyedén tud módosítani.

 

Falmatrica felrakása 3. lépés: matrica szétbontása 

A következő lépés az, hogy a matricákat húzza le a hordozó felületről. A hordozó lapot a vízszintestől minél nagyobb szögben tartva húzza le a már felvágott matrica darabokról!

Érdemes a matrica felbontását a rövidebb oldalon megkezdeni. Ha véletlenül valami a hordozón marad, csak simítsa vissza, és kezdje el újra lehúzni!

Nagyméretű matricáknál használhatja azt a technikát is, hogy az egyik végén elkezdi szétbontani, és a már szétbontott részt felragasztja. A többiről pedig fokozatosan húzza le a hordozó lapot, és simítsa fel egyből a falra.

 

Matrica felrakása 4. lépés: matrica felvitele

Tegye fel a szétbontott falmatricát a korábban megjelölt helyre! Lassan, fokozatosan az egyik végétől a másik felé haladva, folyamatosan kifeszítve ragassza fel a matricát a felületre!

Száraz ruha vagy plasztikkártya segítségével erős nyomással simítsa át a mintákat, hogy minél jobban felragadjon a felületre! Figyeljen rá, hogy csak a mintákat simítsd át, az applikáló lap üres részeit nem szükséges.

Ellenőrizze, hogy mindenhol feszesen áll-e, és nem maradt alatta légbuborék vagy gyűrődés!

 

Matrica felrakása 5. lépés: utolsó simítások

Ezt értse szó szerint: amikor az applikáló lapot teljes egészében eltávolította, a mintákat finoman simítsa át a kezével. Ezekkel az utolsó simításokkal biztosítva, hogy a matrica minden négyzetcentimétere egyenletesen tapadjon.

Vigyázzon, hogy az ujjai tiszták legyenek, ne hagyjanak foltot a már felragasztott matricán!

A mintákat mindenhol simítsa át, különösen a széleken, ahol még fontosabb a biztos tapadás. Így hosszú ideig fennmaradnak ott, ahova ragasztotta őket.

 

Matrica méret:

Fólia vastagsága: 80-100 mikron
Kivitelezés: digitálisan nyomtatott öntapadó pvc fólia, vagy anyagában színezett öntapadó pvc fólia plotterrel formavágva és applikálva

Csomagolás: Karton postázó hengerben, O 52 mm x 54 cm / 52 mm x 74 cm / 73 mm x 104 cm

Adatok
Minták
Vicces minták
Termékek
Dekorációs matrica
Szín
Szín
Lakberendezés
Dekorációs matrica
Vélemények