Szűrés

Ár
635 Ft - 7 900 Ft
Minták
Termékek
Szín
Termék státusza

Szűrés

Kövess minket!

Kutya

A kutyák sokat megértenek, és sokat megéreznek. Megérzik, ha örül, ha szomorú vagy beteg a társa. Az ember legjobb barátja.
A kutya olyan mint egy tükör: fajtájától függetlenül érzékeny  gazdája minden rezdülésére... Jól felismeri, mikor kell a gazda mellett lennie és hagynia, hogy kicsit megölelgesse és mikor kell kicsit "rosszalkodnia" hogy rájöjjön, hol a hiba.
Ezt a szeretetteljes érzést szeretnénk üzenni minden tárgyunkon, melyik kivételes ajándékok kutyásoknak és kutya szeretőknek egyaránt.

Tovább
ÚJ
Dog hair don't care matrica
1 900 Ft
ÚJ
Kutyafajták matrica
3 900 Ft
ÚJ
Kutyafajták poszter
5 900 Ft
ÚJ
Kutyus kerítéssel matrica
3 900 Ft
ÚJ
Tappancsos matrica
1 900 Ft
ÚJ
The road to my heart matrica
1 900 Ft
Beagle Dad unisex póló
5 300 Ft
 

Bolygónk lakosait három csoportra oszthatjuk: kutyásokra, macskásokra és akiknek mindkettő van. Aki kutyust tart otthon, az meg van róla győződve, hogy nála hűségesebb társ nem létezik a Földön, és nem bírja elképzelni, hogy valaha is macskát tartson. A cicások pedig rajonganak az független és vicces szőrpamacsokért, és hallani sem szeretnének arról, hogy ők kutyát tartsanak. Ezután következik az utolsó halmaz, amibe azok tartoznak, akinek kutyája és macskája is van. Ők pontosan tudják, hogy mindkettő imádnivaló hűséges, szeretetreméltó társa az embernek. Bármelyik csoportot is érzi közel magához, nálunk biztos talál kedves, állatos ajándékot. Ha elküldi házi kedvence fotóját, különleges, exkluzív ajándéktárgyat készítünk Önnek.

Tovább