Szűrés

Ár
1 800 Ft - 7 900 Ft
Minták
Termékek
Szín
Termék státusza

Szűrés

Kövess minket!

Macska

Imádjuk a cicákat! Ha azt mondjuk neki, hogy nem, akkor tuti megcsinálja. Ha megengedünk neki valamit, az onnantól kezdve nem lesz érdekes.
Mindegy hogy milyen privát dolgot csinálunk, ő ott van és zavarba ejtően, áhítattal és mozdulatlanul figyel.
Ha akarjuk dögönyözni, akkor megvető pillantással jutalmaz és orrát felhúzva arrébb megy. Amikor ő akarja, hogy simogassák, akkor képes akár a laptopot is félre lökni és kérdés nélkül felfeküdni az ölünkbe.
Minden érzelem és gondolat leolvasható az arcukról. Ránézünk és tudjuk, hogy most a halálba kíván, játszani akar, duzzog, boldog vagy álmos. Cicás grafikáink ezt a bohém, kedves de független személyiségű figurát személyesítik meg a gazdák örömére.

Bohém cicák matrica
4 990 Ft
Bohém cicák poszter
7 900 Ft
Bohém macska bögre 1
3 600 Ft
Bohém macska bögre 2
3 600 Ft
 

Bolygónk lakosait három csoportra oszthatjuk: kutyásokra, macskásokra és akiknek mindkettő van. Aki kutyust tart otthon, az meg van róla győződve, hogy nála hűségesebb társ nem létezik a Földön, és nem bírja elképzelni, hogy valaha is macskát tartson. A cicások pedig rajonganak az független és vicces szőrpamacsokért, és hallani sem szeretnének arról, hogy ők kutyát tartsanak. Ezután következik az utolsó halmaz, amibe azok tartoznak, akinek kutyája és macskája is van. Ők pontosan tudják, hogy mindkettő imádnivaló hűséges, szeretetreméltó társa az embernek. Bármelyik csoportot is érzi közel magához, nálunk biztos talál kedves, állatos ajándékot. Ha elküldi házi kedvence fotóját, különleges, exkluzív ajándéktárgyat készítünk Önnek.