Szűrés

Ár
1 800 Ft - 7 900 Ft
Minták
Termékek
Szín
Termék státusza

Szűrés

Kövess minket!

Pécs

A Pécs souvenir, volt az „első” grafikánk, 2009 - ben kezdtük el gyártani az első ökörfejes termékeket. Célunk: a 2010 programokhoz kívántunk csatlakozni, aktuális ajándéktárgyakat ajánlottunk partnereinknek. A Pécs souvenirt népszerűsége miatt, a pécsi grafikát tovább fejlesztettük, az újszerű motívumok nemcsak a turistákhoz, az üzleti partnerekhez, hanem az itt élő Tükékhez is elviszik Pécs történelmi város atmoszféráját.

Pécsre érkező turista nálunk igényes emléktárgyakat tud vásárolni – akár Pécs souvenirnek, akár pécsi ajándéknak. Az egyedi tervezésű Pécs Souvenir kollekcióban a település emblematikus részletei jelennek meg, a Székesegyház, a Dzsámi, a Zsolnay kút, a Minaret, a Városháza.

Eozin csiga bögre
5 200 Ft
Fekete Pécses bögre
5 200 Ft
Ökörfej óra
7 300 Ft
 

A pécsi grafikát Tüke pécsieknek és azoknak a vállalkozóknak is kínáljuk, akik partnereiket valami apró, de minőségi pécsi emlékkel szeretnék meglepni. Cége logójával, szimbólumrendszerével harmonizáló Pécs grafikáink megfelelően fejezhetik ki városa iránti lojalitását, szép példáját adva lokálpatriotizmusának. Az ajándéktárgyakra MINDEN pécsi lakosnak 10% kedvezményt adunk. TÜKE kártya elfogadó hely vagyunk.