Szűrés

Ár
950 Ft - 12 900 Ft
Minták
Termékek
Szín
Termék státusza

Szűrés

Kövess minket!

Uszkár

Egy barangolás az erdőben, vagy várakozás az üzlet előtt? Laza, sportkedvelő ember vagy, esetleg inkább elegáns és kimért? Ízlések és pofonok. Az uszkár minden stílusú gazdihoz jól alkalmazkodik.

Az uszkárok minden vágya az, hogy az ölben utazzanak, imádják, ha mindenhová magukkal viszik őket. Akárcsak a kisebb- és nagyobb méretű unokatestvérei, a sokoldalú miniatűr uszkár is bármikor át tud váltani a kanapén nyújtózkodó és ásítozó kiskutyából, a szabadban ugráló, farkcsóváló, virgonc kis energiabombába.

Az uszkár bármelyik modellje mérhetetlen szeretetet és örömöt tud nyújtani gazdájának. Bízunk benne, hogy uszkáros grafikáink ugyanezt a boldogságot hozzák meg Önnek, egy-egy tárgy megvásárlásakor.

Egyedi neves pudli impulzus autómatrica
2 000 Ft
I can't keep calm pudli poszter
7 900 Ft
 

Minden pudli élénk, jókedvű, szerető és intelligens, a legtöbb gazdi azt állítja róla, hogy még humorérzéke is van. A pudlik nagyon szeretnek élni, és a gazdájukat mindennél jobban imádják. És a gazdik is mindennél jobban szeretik a pudlijukat.

A pudlit temperamentuma az „allergiamentes” soha el nem hulló szőre is különlegessé teszi. Az uszkár bármelyik modellje mérhetetlen szeretetet és örömöt tud nyújtani gazdájának. Bízunk benne, hogy uszkáros grafikáink ugyanezt a boldogságot hozzák meg Önnek, egy-egy tárgy megvásárlásakor.